Stout Brew-Off!

Brew-off!

Förra veckan damp det ner ett mail från en gammal vän till inboxen hos Ahoy Nanobryggeri med en ölbryggarutmaning, en brew-off. Det gäller en vänskaplig (?!) utmaning med gemensam provmakning. Vi ska båda brygga en stout och låta den bedömas av en någorlunda opartisk jury.

Vi efterlyser härmed törstiga och kunniga jurykandidater till detta spektakel. Peppade personer kontaktar oss via mail (ansökande personer är läs-, skriv- och ölkunniga och 18+). För att göra allt extra jobbigt ska du som ansöker skriva en motivation på högst tio och minst fem ord om varför du ska vara med och döma vår brew-off.
Vi har ännu inte satt något datum för provsmakningen, men det lär ske i slutet av maj så våra bidrag hinner bli helt färdiga. Troligtvis kommer detta äga rum i vår designstudio, Ahoy Studio, beläget mitt i natursköna Majorna i det rödaste av Göteborg.

Ingredienserna till vår stout kom på plats i dag, och vi brygger vårt tävlingsbidrag i morgon. Ingredienser och bryggmetod hålls hemligt i den mån det går, men vi ska ändå publicera någon form av dokumentation under bryggets gång.

Det hemliga paketet!

Det hemliga paketet med ingredienserna till vår brew-off-stout!

Må bästa stout vinna!

Annonser

Om Robert

It's brygg'o'clock!
Det här inlägget postades i Brygg, Tävling och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stout Brew-Off!

  1. Marcus skriver:

    Vilken strålande idé! Hade det inte varit för att vi flyttar den 20:e maj hade jag redan bokat tåg, men tyvärr, ack ja, tyvärr.

    • Robert skriver:

      Det hade varit sjukt kul att ha dig närvarande, men det går fler tåg! Jag ser verkligen fram emot detta. Fint initiativ av min vän Martin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s