Sterilisering

Nu ska vi påbörja den andra brygden. Förutom det nya lakkärlet vi byggt ska vi även sterilisera all utrustning och samtliga kärl, något vi inte var så noggranna med för första brygden. Renlighet må vara överklassen förunnat, men vi vill heller inte riskera att ölet blir förstört av bacillusker.

Sterilisering av redskap

Sterilisering av redskapen påbörjad.

Vi använde rengörings- och steriliseringsmedel från Five Star Chemicals.

Om Robert

It's brygg'o'clock!
Det här inlägget postades i Ahoy Beta II, Brygg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s