Nu är den kokta vörten kokt…

Som rubriken säger är vörtkoket färdigt, efter 75 min. Centennial- och Cascade-humle tillsattes fyra gånger under koket. När den kokta vörten kylts ned med vörtkyl till 20 grader C är det dags att tillsätta American Ale II-jäst samt humle för torrhumling.

Vörten kyls till rumstemperatur

Vörten kyls till rumstemperatur

(Nu dricks det Brooklyn East India Pale Ale och vi lyssnar på Ebba Grön)

Om Robert

It's brygg'o'clock!
Det här inlägget postades i Ahoy Beta II, Brygg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s