Lakning

Nu har vi påbörjat lakningen (utmäskningen) och extraherar vört ur mäsken. Vi hoppas på bättre resultat än förra brygden. Vi bara måste få högre SG (Special Gravity) än förra gången.

Magnus väntade och väntade...

Magnus väntade och väntade...

(Vi lyssnar fortfarande på Hank Williams och dricker nu Oppigårds Winter Ale)

Om Robert

It's brygg'o'clock!
Det här inlägget postades i Ahoy Beta II, Brygg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s